Повернутися на головну сторінку

З 15 грудня по 23 грудня наші фахівці зі зв’язків із громадськістю провели зустрічі в Богуславі, Кам’янці, Чигирині та селах Вітове, Рацеве. Їхньою метою було зібрати ідеї проєктів, які на думку містян покращать інфраструктурну, освіту, медицину та лідерство в громаді. Нижче ми коротко оглянемо результати обговорень у кожній локації.

Кам’янка
Містяни висловилися за підтримку гуртка робототехніки, кількох проєктів неформальної освіти та поновлення фонду бібліотеки.

Богуслав
Присутні висловили пропозиції щодо придбання сенсорів для інсулінозалежних дітей, медичних меблів для Центру надання соціальних послуг, створення Музей HUBу на базі Музею історії Богуславщини. Попри це було запропоновано багато інших проєктів.

Вітове
Розглянуто деталі проєкту “Майдан зустрічей”, що передбачає замощення, ремонт ґанку, пандусу, заміну вхідних дверей, двох вікон та ремонт фасаду.

Рацеве
Обговорено капітальний ремонт навчального корпусу №2 Рацівського ЗЗСО з метою облаштування спортивної зали та продовження підтримки спортивного гуртку під керівництвом пана Заремби М. Д.

Чигирин
Запропоновано 13 проєктів, серед яких покращення матеріально – технічного забезпечення Чигиринського опорного закладу загальної середньої освіти;
️ECO CAMPING “SUNRISE; кабінет з лікувальної фізичної культури «ФізіТоп» в комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр».

Scatec Ukraine розгляне всі проєкти та обере ті, що буде реалізовано. Водночас ініціативи можуть бути змінено, але для цього мають бути ґрунтовні причини. Також пізніше буде опубліковано скан-копії протоколів засідань.