Повернутися на головну сторінку
Минулого тижня,  29 вересня, завершився проєкт, який об’єднав молодь 15 – 17 років з Чигиринської та Кам’янської громад. Саме цей вік є надзвичайно сенситивним для навчання, особливо, коли воно стосується підприємницького зростання. Тож Стартап — школа намагалася за надзвичайно короткий час теоретично та практично познайомити хлопців та дівчат зі світом бізнесу.

На цей раз Scatec Ukraine об’єдналася з Cherkasy Regional Development Agency та Регіональним центром підтримки технологій та інновацій на базі Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, а тому проєкт зміг розділитися на дві частини. По-перше, школярі відвідали Київ та побачили на власні очі: UNIT.City, Музей правової охорони інтелектуальної власності та КПІ ім. Ігоря Сікорського. По-друге, вони протягом трьох днів інтенсивно навчалися та розважалися на території Табір Maximum.

Саме у таборі учасники здобули знання з основ бізнесу, розвіяли для себе купу міфів про підприємництво та закріпили почуте на практиці під час гри в “Життєвий капітал”. Водночас поєднали це із заняттями спортом, а точніше самообороною. Наступні дні минули у насиченому тандемі лекцій Світлана Грушка та мотиваційними доповідями різних спікерів. Під кінець молодь презентувала та захищала свої проєкти в дружній компанії колег.

Тож на нашу думку ця школа заслуговує на регулярне повторення кожного року, оскільки виправдала усі очікування — стала місцем для розвитку. Залишилося лише попрацювати над помилками!