Повернутися на головну сторінку

Протягом цього року компанія плідно працювала та завершила понад 30 проєктів із покращення інфраструктури, медицини, освіти та лідерства. Тож зараз саме час підбити підсумки та перерахувати реалізовані ініціативи. Дякуємо, що слідкували за нашою діяльністю упродовж цих 12 місяців!

5 наших сонячних станцій знаходяться в Київській, Черкаській та Миколаївській областях. Саме там, ми провадимо нашу активну соціальну діяльність у співпраці з містянами. Проєкти є результатом проблем, труднощів або запитів громадян, які розв’язується згідно з нашими можливостями. Уже зараз є орієнтири на 2022 рік, за якими ми рухатимемося.

Київщина представлена станцією Богуслав 54 МВт. Більшість проєктів розвивали інфраструктуру та медицину міста. Придбано сміттєвоз, 2,54 тони реагенту для очищення води та встановлено 20 вікон у Будинку культури. Лікарня одержала сенсори для вимірювання рівня інсуліну, стерилізатор та відремонтований рентгенівський апарат. Окрім цього для Музичної школи були придбані електрогітара, бандура та синтезатор. Відтепер Школа мистецтв та Центр дитячої та юнацької творчості має 94 нові стільці, а молодь 20 одиниць спорядження для туризму.

Діяльність у Черкаській області охоплює Кам’янку, Чигирин та села Рацеве з Вітовим. Там розташовуються дві однойменні станції Кам’янка, 32 МВт та Чигирин, 55 МВт. Перша локація обрала основним напрямом – медичний. А тому було придбано багато обладнання для Центру первинної медико-санітарної допомоги, а також облаштовано «Шкільний медичний кабінет» у Кам’янській ЗСШ № 2. Водночас відремонтовано душові й вбиральні Центру надання соціальних послуг та встановлена протипожежна система. Також багато роботи було зроблено в освітній сфері. Надано ноутбук, набір для змагань Lego та форма клубу робототехніки. Проведено лідерські проєкти Академія лідерства «LID-TIME», «Skills labs Власна справа» і «Skills labs Успішна кар’єра». Робота в Чигирині, селах Рацеве та Вітове здебільшого стосувалася інфраструктури. Ми замінили помпи та модернізували п’ять свердловин у системах водопостачання сіл та здійснили капітальний ремонт системи водопостачання та водовідведення. Забезпечили роботу спортивного гуртка в Рацеве, допомогли з обладнанням молодіжного простору в Чигирині та підтримали благодійні кіновечорів. Попри це в Чигирині та Кам’янці діють безплатні курси англійської для усіх охочих та відбулася школа стартапів для 20 учнів.

Миколаївщина представлена станціями Реджі, 47 МВт та Прогресівкою, 148 МВт. Села Токарівка, Афанасіївка та Юріївка отримали інфраструктурну підтримку. Відремонтовано Афанасіївське поштове відділення, встановлено 3 спортивні майданчики та придбано матеріали для мережі водопостачання. А також жіночий колектив ГОС-Подарочки тепер має нові костюми для своїх виступів. У Прогресівці втілено 2 проєкти: ремонт Будинку культури та встановлення екопарканів для пташок на території Тилігульського парку.

Огляд перерахованих вище проєктів може не згадати частину з них, через брак місця та економії вашої уваги. Проте вони є нижче у наших звітних дописах. До зустрічі у новому році!